مدیر برنامهریزی و کیفیت پژوهشگاه نیرو با اشاره به تنوع ماموریتها در این پژوهشگاه گفت: پژوهشگاه نیرو به دنبال این است که در کنار ماموریتهای جاری، درگاهی جدید برای ورود فناوریهای نوین به صنعت برق باشد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، «حمیدرضا بزی» امروز چهارشنبه در آیین بهرهبرداری از فاز دوم مرکز پایش وضعیت ناوگان نیروگاههای حرارتی و پایلوت آزمایشگاهی سامانه اتوماسیون توزیع برق پژوهشگاه نیرو اظهار داشت: ماموریت پژوهشگاه در سالهای مختلف تغییر کرده و اکنون به دنبال نقش آفرینی ملی و بینالمللی است.
وی با بیان اینکه پژوهشگاه نیرو علاوه بر ماموریتهای جاری به دنبال مسائل کلی کشور هم است، گفت: برقی سازی شهر تهران با یو ان دی پی، همکاری با شرکت روستی روسیه و تعاملات دو جانبه به منظور اتصال شبکه برق دو کشور، تبادل فناوری با کشور چین از طریق معاونت پژوهشی و طرح روستای سبز در قالب تفاهمنامهای با تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) برای خودکفایی روستاها و تحقق مهاجرت معکوس، از جمله ماموریتهای جدید این پژوهشگاه است.
بزی به مباحث کاربردی همچون نانوفناوری، بلاک چین و بازار آب در پژوهشگاه نیرو اشاره کرد و افزود: 19 آزمایشگاه مرجع داریم که آزمایشگاههای جدید هم به این تعداد اضافه میشود. 13 آزمایشگاه تحقیقاتی پژوهشگاه هم اینک فعال است و یک شبکه آزمایشگاهی هم شامل 41 شبکه آزمایشگاهی با همکاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری راهاندازی میشود.
وی با اشاره به آموزشهای تخصصی در پژوهشگاه و رشد مضاعف در این زمینه خواستار این شد که بهره وری سازمان یکپارچه آموزش، پژوهش و نوآوری صنعت برق مد نظر قرار گیرد.
مدیر برنامهریزی و کیفیت پژوهشگاه نیرو گفت: یکی از پتانسیلهای ما این است که پژوهشگاه در 8 استان کشور فعال شده و مجتمعهایی به ما واگذار شده است تا در راستای ماموریتهای جدید به دنبال ایجاد پردیسهای منطقهای برویم.
وی افزود: در مراکز منطقهای به دنبال شناسایی نیازهای هر استانی با کمک شرکتهای دانشبنیان و نخبگان منطقه هستیم.
مدیر برنامهریزی و کیفیت پژوهشگاه نیرو در پایان خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم تا محصولات فناورانه آنها تولید و تجاری سازی شوند.